Edis Tatli lähtee kovin tavoittein vuoteen 2019 – Aki Linnanahde alkaa manageroida yhteistyösopimuksia

27 joulukuun 2018 / By Samuli Justen

TIEDOTE
27.12.2018

Nyrkkeilyn Euroopan mestari Edis Tatli lähtee vuoteen 2019 uusien taustavoimien tukemana, kun radiosta ja televisiosta tutun Aki Linnanahteen omistama Concreto Agency Oy alkaa manageroida 31-vuotiaan Tatlin yhteistyösopimuksia. Allekirjoitettu sopimus pitää sisällään kaikki nyrkkeilytähden kaupalliset yhteistyökumppanuudet, sekä nyrkkeilykehän ulkopuoliset esiintymiset.

”Meillä on yhtiökumppanieni kautta vahvaa brändisuunnittelun ja myynnin osaamista. Uskon, että tämä yhdistettynä omaan osaamiseeni ja Ediksen poikkeuksellisen kiinnostavaan henkilöbrändiin mahdollistaa meille jo vuoden 2019 aikana hienoja asioita. Haluamme viedä Ediksen tarinaa eteenpäin, luoden yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa molempien kannalta mielekästä sisältöä”, hehkuttaa Aki Linnanahde.

Urallaan peräti 31 voittoa 33 ottelusta ammattilaisena ottanut Edis Tatli nousi kaiken kansan tuntemaksi urheilijaksi voitettuaan marraskuussa Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun yhdessä parinsa Katri Mäkisen kanssa. Tanssikengät on kuitenkin jo laitettu syrjään ja kova työ harjoitussalilla on taas alkanut.

”Haluan voittaa MM-vyön Suomeen ja olen motivoituneempi kuin koskaan aiemmin urallani. Näen selkeästi mitä haluan, mihin olen menossa ja mitä se vaatii. Nyt solmittu yhteistyö Concreto Agencyn kanssa on tärkeä palanen kokonaisuutta, sillä voin luottaa, että ammattilaiset hoitavat urheilun ulkopuoliset asiani ja takaavat sen kautta työrauhan harjoitteluuni”, taustoittaa puolestaan Edis Tatli sopimuksen syntyä.

Edis Tatlin seuraava esiintyminen nyrkkeilykehässä tullaan näkemään kevään 2019 aikana. Urheilupuolesta ja otteluiltojen järjestämisestä vastaa jatkossakin pitkään Tatlin kanssa yhteistyötä tehnyt Pekka Mäki.

LISÄTIEDOT

Jukka Vaittinen
CEO, Concreto Agency Oy
040 715 8697
jukka@concreto.fi
www.concreto.fi

Concreto Agency Oy on Aki Linnanahteen, Jukka Vaittisen ja Samuli Justenin kesällä 2018 perustama tarinallisiin sisältöihin ja brändistrategioihin erikoistunut yhtiö. Yritys on tehnyt yhteistyötä muun muassa Invesdorin, K-Citymarketin, Kirkkonummen kunnan, sekä Mustin ja Mirrin kanssa. Concreto Agencyn tuotantoja tullaan näkemään myös televisiossa vuoden 2019 aikana. Edis Tatli on yhtiön ensimmäinen manageroitava henkilöbrändi.

About The Author

Samuli Justen