Haemme harjoittelijaa

18 helmikuun 2019 / By concretolainen

Concreto Agency Oy on brändien kehittämiseen, brändiviihteeseen ja liikuvan kuvan tuotantoihin erikoistunut luova toimisto. Etsimme nyt rentoon joukkoomme Helsingin Kaapelitehtaalle harjoittelijaa kevääksi.

Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti koordinoida tuotantojamme ja auttaa muissa päivittäisessä tekemisessä. Saat myös tilaisuuden osallistua brändien ja konseptien suunnittelutyöhön, yrityksen oman viestinnän tekemiseen, sekä mahdollisuuden työllistyä yrityksemme palvelukseen harjoittelujakson jälkeen.

 Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla pysyy langat käsissäsi ja olet luonteeltasi jämpti ja luotettava vastuunkantaja.

Hallitset sosiaalisen median kanavat sekä yleisimmät toimisto-ohjelmat. Odotamme myös hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Työn monipuolisuuden ja nopean rytmin vuoksi odotamme, että olet valmis sopeutumaan myös muuttuviin tilanteisiin.

Mitä tarjoamme

Rennon ja energisen työympäristön, jossa monenlaiset huippuosaajat tekevät töitä yhdessä. Tarjoamme näköalapaikan viihdemaailman huipulla ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi, sekä verkostoitua alalla toimivien ihmisten kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen aki@concreto.fi viimeistään 8.3.2019. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa luova johtaja Aki Linnanahde: aki@concreto.fi

About The Author

concretolainen