Haussa: Creative Account Manager

05 elokuun 2019 / By Jukka Vaittinen

Kiinnostaako tunteiden herättäminen, tarinan kerronta ja asiakkuuksien kehittäminen? Tarjoamme luovalle Account Managerille mahdollisuuden päästä rakentamaan brändejä nykyaikaisen markkinointiviestinnän keinoin.

Concreto on tarinallisiin brändisisältöihin erikoistunut markkinointiviihdetoimisto. Autamme brändejä sitouttamaan asiakkaitaan sisällöillä, jotka herättävät tunteita ja rakentavat brändiä oikeaan suuntaan. Ensimmäisen toimintavuotemme aikana olemme onnistuneet luomaan itsellemme kiinnostavan asiakaskunnan ja vakaan pohjan toiminnalle. Tällä hetkellä työskentelemme mm. Mustin ja Mirrin ja Black Horsen kanssa. Koska palvelumme selkeästi kiinnostavat, haemme nyt aktiivista markkinointiviihteen sanansaattajaa, jota myös Account Manageriksi kutsutaan.

Kuulut joukkoomme, jos innostut myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä. Ymmärrät lisäksi nykyaikaisen markkinointiviestinnän perusteet ja keskustelet luontevasti asiakkaan markkinointi- ja liiketoimintajohdon kanssa. Työpäiväsi koostuvat asiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakkuuksien jatkuvasta kehittämisestä. Keskustelet asiakkaan markkinointiviestinnän tilasta ja tarjoat luovia sisältöratkaisuja, joilla innostetaan ihmisiä. Koska elämme ideoista, odotamme sinulta aktiivisen myyntitoiminnan lisäksi kykyä ideoida ratkaisuja yhdessä asiakkaan ja työkaveriesi kanssa. Sinulla on kaupallinen koulutus tai olet opintojesi loppuvaiheessa.

Tarjoamme sinulle hauskan ja tavoitteellisen työympäristön kasvavassa luovassa toimistossa, jossa pääset vaikuttamaan kehityksemme suuntaan ja vauhtiin hyvin konkreettisesti.

Jos innostuit, lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 1.9. osoitteeseen jukka@concreto.fiLisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa toimitusjohtaja Jukka Vaittinen (0407158697).

About The Author

Jukka Vaittinen

Concreton toimitusjohtaja, strategi ja brändiajattelija.