Swimming Astronaut

Marcom eli härmäksi markkinointiviestintä

Suunnittelemme konsepteja, jotka sitouttavat nykyiset ja uudet asiakkaasi brändiisi. Tunnistamme erilaiset yleisöt, sekä parhaat tavat puhutella heitä. Rakennamme tarinoita, joilla tuot brändisi erinomaisuuden esiin.

 
Space Portal
Illustrated Dinner

Markkinointikonsepti

Luodaan markkinointiviestinnän kattokonsepti ja suunnitelma, jonka avulla kohderyhmille saadaan viestittyä oikeat asiat oikeaan aikaan. Suunnittelu tehdään ottaen huomioon käytettävissä oleva budjetti ja muut resurssit.

Kampanjasuunnittelu

Kun haluavat tavoittaa asiakkaasi oikealla ja puhuttelevalla viestillä, niin autamme sinua menestymään. Suunnittelemme luovat mainoskampanjat kanavariippumattomasti. Oli kyseessä sitten TV-spotit. radiomainokset tai pulloposti, niin meiltä saat suunnittelun luovan jouhevasti. Onkin aika herättää konkreettisia tunteita!

Emojis
Napoleon%20Dog_edited.png

Sosiaalisen median sisällöt / Brändiviihde

Autamme sinua suunnittelemaan ja luomaan sosiaaliseen mediaan sisältöä, joka puhuttelee ja antaa syyn sitoutua brändiin. Content is king, great content is a dictator.

Vaikuttajat

Mikäli konsepti vaatii vaikuttajayhteistyötä, niin meidän kautta se onnistuu näppärästi. Lähdemme aina liikkeelle brand matchista ja uskomme sen olevan reachia tärkeämpi.