Concreto x Norlyn x Maija Vilkkumaa

Sukkahousuja suomalaisille yli 50 vuoden ajan valmistanut Norlyn aloittaa yhteistyön muusikko Maija Vilkkumaan kanssa. Huhtikuussa kokonaisuudessaan julkaistavan kampanjan ydin on kannustaa naisia itsevarmuuteen ja pukeutumaan rohkeasti omalla tyylillään.

Maija Vilkkumaa haluaa tällä kampanjalla olla mukana tukemassa naisia ulkonäkö- ja suorituspaineiden keskellä.

”Naisten pukeutumista kritisoidaan vielä nykyaikanakin usein – se on liian paljastavaa tai liian peittävää, liian nuorekasta tai liian tätimäistä, liian tyrkkyä tai liian vaisua. Kritisoijat tuntuvat usein olettavan, että naisten pukeutumisen vaikuttimena on tehdä vaikutus muihin, yleensä miehiin. Minusta pukeutumisella ja tyylillä on aivan toinen funktio: se on itseilmaisua. Jokainen pukeutuu oman itsensä takia ja saa näyttää juuri siltä, miltä haluaa", Vilkkumaa sanoo tiedotteessa.

Kyseessä on sekä Vilkkumaan että vuodesta 1966 lähtien toimineen, torniolaislähtöisen Norlynin ensimmäinen brändin ja vaikuttajan välinen laaja yhteistyökokonaisuus. Kampanjan takana on ajatus siitä, että liian moni suomalainen nainen kokee epävarmuutta omasta ulkonäöstään ja sitä kautta olemuksestaan.

”Rohkeus ja naiseuden monimuotoisuus ovat kulkeneet Norlynin bränditarinassa mukana aina 60-luvulta asti. Me suomalaiset naiset olemme usein liian itsekriittisiä ja koemme riittämättömyyden tunteita. Norlynilla haluamme naisten tuntevan olonsa varmaksi kaikissa tilanteissa ja uskovan itseensä. Olemme ikään kuin luottoystävä niissä hetkissä, joissa tarvitaan itseluottamusta, rohkeutta ja päättäväisyyttä”, kertoo Norlynin markkinointipäällikkö Anniina Vikman tiedotteessa.

Concreto Agencyn suunnittelema kampanja tulee näkymään sekä Norlynin myymälöissä, televisiossa että elokuvasaleissa. Kampanjan yhteydessä julkaistaan Klaus Härön ohjaama ja Vanessa Vandyn kuvaama mainosfilmi, jonka on tuottanut Wunderland. Tulevana syksynä Norlyn lanseeraa myös kestävän kehityksen sukkahousut, jotka valmistetaan kierrätysmateriaaleista.