Luovan toimiston ensimmäinen vuosi

Vuoden vaihtuminen tarkoittaa Concreton osalta ensimmäisen kokonaisen toimintavuoden päättymistä. Vuodessa on tapahtunut paljon ja ero vuoden takaiseen on huima. Voimme tällä hetkellä kutsua itseämme oikeaksi yritykseksi, jolla on omat palvelut, omat tavat toimia ja – mikä parasta – omat asiakkaat, joiden kanssa olemme päässeet tekemään töitä, joista en uskaltanut vuosi sitten haaveilla. Vuosi on näyttänyt todeksi sen, että brändien tarinoita todella pystyy kertomaan viihdyttävästi. Emme ole toimineet ”niin kuin on aina toimittu”, vaan olemme luottaneet omaan tapaamme tehdä asioita ja markkinointia.


Myös alkavana vuonna tahdomme herättää tunteita. Haluamme auttaa asiakkaitamme rakentamaan brändejä, joilla on merkitys, jonka ihmiset tunnistavat. Jos ei herätä tunnetta, ei todennäköisesti ole kovin suosittu. Edellinen pätee muuten brändien lisäksi myös ihmisiin.

Koska vuoden vaihteessa tehdään lupauksia, lupaan minäkin yhden asian: Vuoden päästä meidät tunnetaan nykyistä huomattavasti paremmin.


Loppuun haluan kiittää jokaista matkassa mukana ollutta kollegaa (Pia, Linda, Samuli ja Aki olette huippuja), yhteistyökumppania ja asiakasta. Kiitos!


Jukka

Recent Posts

See All