Rekry: Konseptisuunnittelun harjoittelija

Kiinnostaako tunteiden herättäminen, tarinan kerronta ja nykyaikaiset markkinoinnin sisällöt? Tarjoamme konseptisuunnittelun harjoittelijalle mahdollisuuden päästä rakentamaan brändejä nykyaikaisen markkinointiviestinnän keinoin.


Concreto on tarinallisiin brändisisältöihin erikoistunut markkinointiviihdetoimisto. Autamme brändejä sitouttamaan asiakkaitaan sisällöillä, jotka herättävät tunteita ja rakentavat brändiä oikeaan suuntaan. Lyhyen historiamme aikana olemme onnistuneet luomaan itsellemme kiinnostavan asiakaskunnan ja vakaan pohjan toiminnalle. Tällä hetkellä työskentelemme mm. Mustin ja Mirrin ja Black Horsen kanssa. Koska palvelumme selkeästi kiinnostavat, haemme nyt joukkoomme harjoittelijaa kehittymään täysveriseksi markkinoinnin konseptisuunnittelijaksi


Kuulut joukkoomme, jos kirjoittaminen ja luovat markkinointitekstit ovat intohimosi. Ymmärrät sosiaalisen median sisältöjen lainalaisuudet ja ymmärrät markkinoinnin perusteet. Sinulla on kyky ideoida itse ja tuoda omalla ajattelullasi uusia avauksia erilaisiin projekteihin. Voit opiskella viestintää, markkinointia tai muuta toimenkuvaan sopivaa. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne ja halu oppia.


Tarjoamme sinulle hauskan ja tavoitteellisen työympäristön kasvavassa luovassa toimistossa, jossa pääset vaikuttamaan kehityksemme suuntaan ja vauhtiin hyvin konkreettisesti.


Jos innostuit, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 9.2.. osoitteeseen jukka@concreto.fi lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Jukka Vaittinen (0407158697).