Se o moro.

Alta löydät avoimet työtehtävät. Mikäli ei osu napakymppiin, niin voit jättää meille avoimen hakemuksen. Vastaamme kaikille.

 
Gradient Red Yellow

Trainee markkinoinnin ja sisältöjen suunnitteluun

Oletko kiinnostunut markkinoinnin sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta? Tarjoamme markkinointi- ja sisältötraineelle mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistaan hands-on. Kuulut joukkoomme, mikäli olet maailmaa uteliaasti seuraava ideanikkari ja sinulla on kyky saada ihmiset ympärilläsi innostumaan.

Pääset tehtävässä osallistumaan kiinnostaviin asiakasprojekteihin ja vaikuttamaan niiden lopputulokseen omalla osaamisellasi. Toivomme sinun ymmärtävän sosiaalisen median sisältöjen lainalaisuudet ja ymmärrät markkinoinnin perusteet.


Sinulla on kyky ideoida itse ja tuoda omalla ajattelullasi uusia avauksia erilaisiin projekteihin. Toivomme sinun opiskelevan yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa markkinointia /viestintää. Tärkeintä meille on kuitenkin oikeanlainen asenne ja ennen kaikkea halu oppia tekemisen kautta.


Concreto on kumppani merkityksellisten brändien rakentamiseen ja viihdyttävien brändisisältöjen toteuttamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä brändistrategioita, jotka tiivistävät oleelliset asiat ymmärrettävään muotoon, sekä suunnittelemme, toteutamme ja jakelemme sisällöt, jotka aidosti kiinnostavat. Tällä hetkellä työskentelemme mm. Mustin ja Mirrin, Norlynin sekä BHG Group Finlandin kanssa. Toimintamme saa jatkuvasti myötätuulta purjeisiin ja siksi haemmekin nyt joukkoomme harjoittelijaa kehittymään yhdessä kanssamme. Trainee-ajan jälkeen on mahdollista saada vakituinen työpaikka osana asiakastiimiämme.


Tarjoamme sinulle hauskan ja tavoitteellisen työympäristön kasvavassa luovassa toimistossa, jossa pääset vaikuttamaan kehityksemme suuntaan ja vauhtiin hyvin konkreettisesti.

Trainee-ohjelma on palkallinen.

Jos innostuit, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 10.12. osoitteeseen rekry@concreto.fi Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Samuli Justen (0442379391).

 

Haussa idearikkaita ihmisiä!

 

Fredrikinkatu 34 B 23, Helsinki, Finland

  • Instagram